Zorg voor jezelf begint bij BodyTopic

Posted by:lena on Nov - 18 - 2015 - Filed under: Fortes Fashion -

Zorg voor jezelf begint

bij BodyTopic

Als je even niet meer weet welke kleur nou het beste bij je huidtype en stijltype past of wat er nodig is om jouw huid te laten stralen, BodyTopic helpt je. Want zorg voor jezelf begint bij BodyTopic. Wat ooit uit bevlogenheid begon voor schoonheid inmiddels uitgegroeid tot een grote passie van een team Beauty specialisten. BodyTopic  is een mooie cleane schoonheidssalon waar je veel zal leren op het gebied van beauty, huidverzorging en je . Leticia is eigenaar van BodyTopic en schoonheidsspecialiste, pedicure en voedingscoach en werkt met heel veel plezier en enthousiasme in deze sfeervolle salon.

Bodytopic blogLeticia heeft veel kennis opgedaan de afgelopen jaren en wil dit graag met jou delen, zodat je dat goede gevoel in jezelf naar boven kan halen. Luister naar haar advies en zorg ervoor dat je huid altijd in topconditie is. Voortaan koop je de juiste producten en de juiste kleuren make-up die bij JOU passen. Het leuke aan BodyTopic is dat alles heel persoonlijk wordt gehouden. Verder zijn ze vernieuwend, maar bovenal heerlijk eerlijk in hun adviezen. Wil je goed voor jezelf zorgen? Dan kan ik je BodyTopic van harte aanbevelen!

Zorg voor jezelf is ook

de zorg van BodyTopic

Bij Bodytopic staat het team voor je klaar om jouw huid en lichaam weer in topconditie te brengen en te behouden. De behandelingen (voor mannen en vrouwen) worden afgestemd op je huidtype en gewicht, inclusief advies voor de huidverzorging en voeding. En hoe fijn is dat? Dat alles op elkaar is afgestemd. Het resultaat is een zichtbare huidverbetering, evenwichtig voedingspatroon en een diep gevoel van welzijn en ontspanning. Persoonlijk vind ik het erg prettig dat BodyTopic kwaliteit levert, de tijd voor mij als klant neemt en écht kijkt naar wat mijn huid nodig heeft. Wanneer ik een afspraak bij Luticia heb gemaakt kom ik gegarandeerd herboren weer thuis. En natuurlijk krachtig en stralend, want bij deze prachtige salon weten ze precies waar ik me fijn bij voel! Tip, nu met de december drukte is het altijd lekker druk bij Luticia in haar zaak en reserveer daarom op tijd je afspraak.
Stralende groet,
Helena

Be the first one to comment

Comments are closed.

Latest from blog

About Us

Welkom, mijn naam is Helena Fortes en ik ben personal shopper, styliste en image consultant. Dit werk doe ik al jaren met heel veel plezier naast mijn reguliere baan. Door de groeiende vraag naar mijn diensten heb ik nu echter besloten om fulltime aan het werk te gaan als personal shopper, waarbij ik mijn visie, vaardigheden en ervaring gebruik om u op en top voor de dag te laten verschijnen voor welke gelegenheid dan ook.