Visual merchandising

Visual merchandising

prikkel de zintuigen met Fortes Fashion

De wereld van mode en fashion is continu in beweging en prikkelt ALLE zintuigen. Het is een wereld waarbinnen vernieuwing, onderscheidend vermogen en creativiteit vrij spel hebben en een inspirerend spanningsveld creëren tussen gebaande paden en alles dat daarbuiten valt. Fortes Fashion gelooft in de kracht van gepassioneerde visual merchandising!

Daarom verrast Fortes Fashion etalage, maar ook de winkelinrichting met  staaltjes visual merchandising-vakmanschap. Creativiteit van de bovenste plank, de crême de la crême van fashion en lifestyle winkels. Waarom? Om JOUW klanten te inspireren, te enthousiasmeren en te laten zien dat het altijd leuker, mooier, gekker en beter kan.

Tip, vraag Fortes Fashion ook om stijladvies voor je interieur!

Latest from blog

About Us

Welkom, mijn naam is Helena Fortes en ik ben personal shopper, styliste en image consultant. Dit werk doe ik al jaren met heel veel plezier naast mijn reguliere baan. Door de groeiende vraag naar mijn diensten heb ik nu echter besloten om fulltime aan het werk te gaan als personal shopper, waarbij ik mijn visie, vaardigheden en ervaring gebruik om u op en top voor de dag te laten verschijnen voor welke gelegenheid dan ook.