Sinterkerst Feest met Fortes Fashion

Posted by:lena on Nov - 25 - 2015 - Filed under: Fortes Fashion -

Lieve Fortes Fashion Fan!

Dikke kans dat je als Fortes Fashion Fan gecharmeerd bent van de mooie en originele styling adviezen. Daarom wil ik je met het oog op de komende feestdagen graag attenderen op het Sinterkerst Feest dat Fortes Fashion graag samen met jou viert!

Vul nu je Sinterkerst verlanglijstje in en geef via het contactformulier aan op welke diensten je van Fortes Fashion 20% korting wilt ontvangen. Deze aanbieding is geldig tot en met 6 december. Daarna gaat Fortes Fashion je namelijk verrassen met alweer stralend nieuws! Benieuwd? Je zult nog heel even moeten wachten, want Fortes Fashion is volop bezig met het nieuwe jaar en super Fortes Fashion cadeaupakketten. Hoe dan ook! Pak nu alvast deze verrassing van Fortes Fashion en de 20% korting is voor jou!

Veel plezier met rondkijken op Fortes Fashion en alvast een mooie feestmaand!

Stralende Groet,

Helena Fortes!

kerst-039Sinterkerst Feest met Fortes Fashion is nog nooit zo verleidelijk geweest… oo jaa, en naast de 20% korting, geeft Fortes Fashion je 100% CHIRSTMAS ingrediĆ«nten

Be the first one to comment

Comments are closed.

Latest from blog

About Us

Welkom, mijn naam is Helena Fortes en ik ben personal shopper, styliste en image consultant. Dit werk doe ik al jaren met heel veel plezier naast mijn reguliere baan. Door de groeiende vraag naar mijn diensten heb ik nu echter besloten om fulltime aan het werk te gaan als personal shopper, waarbij ik mijn visie, vaardigheden en ervaring gebruik om u op en top voor de dag te laten verschijnen voor welke gelegenheid dan ook.