Sabon Fortes Fashion Favourites

Posted by:lena on Sep - 21 - 2015 - Filed under: Fortes Fashion -

Sabon Fortes Fashion Favourites

Ik ben echt een méga fan van Sabon. De producten zijn zó heerlijk! Met name de body scrub vind ik zeer lekker om te gebruiken als ik in bad ben geweest. Sabon is nog maar kort geleden uitgekomen met een nieuwe geur, Golden Iris, en die is zó verschrikkelijk lekker voor in huis! Dat belooft veel goeds voor de herfst!
Ik gebruik regelmatig geurstokjes maar dit is lekkerder dan wat-dan-ook. Mocht je al hunkerend uitkijken naar de eerste pre-fall collecties: het belooft véél goeds! Alsof je door de kleurenpracht van een droombos loopt. Fashion Fortes loopt er zeker warm voor én laat alvast het bad vollopen. Hieronder alvast Fortes Fashion Sabon favorieten op een rij.

Golden Iris

Golden IrisGolden Iris  is geïnspireerd en ontwikkeld op basis van een bloem genaamd Iris, die zelf is vernoemd naar de koningin van de Regenboog. De Golden Iris geur bevat mandarijn en Italiaanse bergamot dat de geur licht en fris maakt. Sandelhout geeft karakter en warmte aan de geur. Dit in combinatie met muskus geeft Golden Iris haar unieke karakter. En Fortes Fashion houdt van kracht en deze ontbreekt dan ook nooit in mijn huis! Aanrader en te koop voor 23,95

Travel Kit

Ben je net als ik veel onderweg? Dan kan ik je de Travel Kit van Sabon van harte aanbevelen. Een handig setje voor op reis met Body Lotion, Hand Cream en Foot Cream, in met de eigen Sabon-geur Patchouli/Lavender/Vanilla. Te koop voor 18,95

Gold for my Love

Gold for my love HelenaOok al duurt het nog even voor good old santa langskomt, maar zo in het najaar krijg ik alweer zin om ideeën te verzamelen voor de mooiste cadeautjes. Sabon maakt echt een feestje van de geschenkpakketten. Kortom, ik heb even heel lief naar mijn liefste vrienden gekeken en heb Gold for my Love op mijn verlanglijstje gezet. In de Shower Oil zitten flinterdunne glittertjes waardoor het flesje al een accessoire op zich is. Deze glittertjes spoel je tijdens het douchen van je huid. Verkrijgbaar voor 46,85.
Benieuwd naar al het moois van Sabon? Neem dan gauw een kijkje op hun website.

Be the first one to comment

Comments are closed.

Latest from blog

About Us

Welkom, mijn naam is Helena Fortes en ik ben personal shopper, styliste en image consultant. Dit werk doe ik al jaren met heel veel plezier naast mijn reguliere baan. Door de groeiende vraag naar mijn diensten heb ik nu echter besloten om fulltime aan het werk te gaan als personal shopper, waarbij ik mijn visie, vaardigheden en ervaring gebruik om u op en top voor de dag te laten verschijnen voor welke gelegenheid dan ook.