Personal Shopping

Personal Shopping

nog krachtiger met Fortes Fashion

Zie je er tegenop om een volle dag op te offeren aan shoppen? Om vervolgens met fashion items thuis te komen die niets voor je uiterlijk doen? Wil je een krachtige uitstraling en oprecht en uniek advies? Kun je door de het enorme aanbod van kleding in winkels het overzicht niet meer vinden? Heb je geen idee welke vorm of soort kleding het best bij je past, of heb je moeite de juiste combinaties te maken? Dan biedt Personal Shopping met Fortes Fashion uitkomst!

Tijdens een Personal Shopping Fortes Fashion Sessie gaan wij samen in de hoofdsteden van de randstad en het midden van het land (en gewenst in omstreken) voor je shoppen. Ik geef je tijdens het shoppen advies over welke stijl het best past bij jouw smaak, persoonlijkheid, gewenste imago en figuur, binnen de door jou gewenste stijl en budget.

Voor we samen gaan shoppen kan Fortes Fashion je eerst ook op weg helpen met een inventarisatie van je huidige garderobe. Mocht je hiervan gebruik willen maken, geef dit dan van te voren aan!

Het resultaat: fashion items die een echte aanvulling voor je huidige garderobe zijn. Nooit meer miskopen en kleding die jouw in je kracht laten staan! 

Na de shopsessie ontvang je een samenvatting van de shopsessie en tips!

Tip, omdat ik als kind al dol was op shoppen kun je bij Fortes Fashion ook een moeder dochter Personal Shopping reserveren! PP 2

Latest from blog

About Us

Welkom, mijn naam is Helena Fortes en ik ben personal shopper, styliste en image consultant. Dit werk doe ik al jaren met heel veel plezier naast mijn reguliere baan. Door de groeiende vraag naar mijn diensten heb ik nu echter besloten om fulltime aan het werk te gaan als personal shopper, waarbij ik mijn visie, vaardigheden en ervaring gebruik om u op en top voor de dag te laten verschijnen voor welke gelegenheid dan ook.