Particuliere diensten

Particuliere diensten

De meest gehoorde vraag is toch wel dat vrouwen en ja ook mannen het lastig vinden om combinaties te maken. Fashion waarin jij je sterk voelt en waarin jij het beste in jezelf naar voren haalt. Fortes Fashion staat dan ook voor een mooie pakket aan diensten waarbij je de meest krachtige versie van jezelf wordt! Zo kun je meer uit je presentatie, garderobe halen en niet gek op kijken wanneer de complimentjes je om de oren vliegen. Je gaat eruit zien zoals jij ook van binnen voelt. En mocht je een mindere dag hebben, dan zul je versteld staan hoe je er met simpele tips toch geweldig uitziet.

Van intake gesprek tot en personal shopping, imago stijladvies, hair styling, metamorfose

Voor een intake gesprek betaal je nu tijdelijk helemaal niets! Het enige dat je hoeft te doen is een e-mail te sturen naar Fortes Fashion of vul het contactformulier in. Wij brengen tijdens een intake gesprek samen jouw wensen in kaart en je kunt gebruik maken van onderstaande persoonlijke diensten. Speciaal voor jou van Fortes Fashion.

Personal Shopping

Een kast die volhangt met kleding die jou zelfverzekerd voor de dag laat komen, waardoor jij gezien en gewaardeerd wordt, dat is het resultaat van een shopsessie met Fortes Fashion.

Nog meer voordelen van een shopsessie:

Jij hebt een kast vol met kleding die je ook daadwerkelijk draagt, met kleding waar je oneindig mee kunt combineren, inspiratie in de vorm van foto’s, dus je kunt elke ochtend met een blij en zelfverzekerd gevoel de deur uit. Geen tijdsverspilling meer in de winkels die niet bij je passen. Fortes Fashion werkt samen met vooraanstaande merken, zoals Oilily, Sabon en met veel enthousiasme en plezier werkt Fortes Fashion voor Passarella. Met veel passie en enthousiasme voorziet Fortes Fashion jou van unieke en persoonlijke stylingadviezen. Dus mocht je naast een shopsessie óók advies, tips en hulp nodig hebben om de krachtige versie van jezelf naar voren te halen, lees dan vooral even verder …

Passarella 2015-03-89  helena in Tubino oke (696x1280)Passarella 2015-03-82

Kledingadvies

Iedere vrouw heeft haar eigen shape. houden Fortes Fashion houdt van al die vormen en hopen dat iedere vrouw haar vorm het best uit laat komen. Dit kun je allemaal bereiken door de juiste kleding bij jouw figuur te kiezen. Hier geven wij kleding advies over hoe vrouwen met een appel figuur hun lichaam het beste kunnen aankleden.

Appel figuur

Een van de vier belangrijkste lichaamstypes is de appel. Een appelvormig figuur heeft de volgende kenmerken:

  • Slanke benen.
  • Komt aan rond de buik en borsten.
  • Bijna geen taille.
  • Smalle heupen.
  • Grotere borsten en brede schouders.

Kleding advies Lichaamstype appel

Omdat je gewicht rond je buik gaat zitten is het voor de appelvrouw slim om strakke shirtjes en topjes te vermijden. Draag iets ruimvallende tops, blouses en tops die je mooie decolleté laten zien. Een V-hals breekt je bovenlijf en laat je langer en slanker lijken. Draag on top donkere effen kleuren en zachte stoffen.

Laat die slanke benen zien! Je kunt een strakke broek hebben, maar pas op met snijdende taillebanden. Jeans met een brede tailleband zijn perfect, omdat ze niet snijden en “vetrolletjes” verdoezelen. Kies rokken met prints en lichte broeken om de aandacht op je benen te leggen. Wie meer verhouding wil creëren tussen haar boven- en het onderlijf draagt broeken en rokken tot op de knie en broeken met wijd uitlopende pijpen. Het extra volume onderaan laat een buikje minder opvallen. Een paar killer heels eronder en je lijkt langer en slanker. En natuurlijk stijl je jouw outfit tot in de puntjes af met een kekke tas van Oilily en zelf ben ik dol op de producten van Superlooks om mijn make-up ook tot in de puntjes te verzorgen.

Samen met Fortes Fashion brengen we jouw figuur type in kaart

welk figuurtype ben jij perfecte kokerrok

Love Oilily, Sabon, Superlooks, Fashion, Friends, Heels, Looks …

Iedereen twijfelt weleens of je de look hebt die jou laat stralen. Het mooiste in jezelf naar boven halen met een krachtig advies, daar doet Fortes Fashion het voor. Je weer de liefde voor je uiterlijke presentatie teruggeven en hierbij mij geheimen delen, ja, dat vind ik dus heerlijk. Als klein meisje al vermaakte ik de kleding die we vanuit Parijs naar Kaapverdië kregen toegestuurd. Wellicht leuk om te weten; ik, Helena, ben dus opgegroeid in Kaapverdië. We hadden het niet breed, maar mijn zus die al jong naar Parijs was verhuisd stuurde ons kwaliteitskleding. Ook al was de kol van een jurk soms iets te warm, maar daar vond ik natuurlijk een oplossing voor. De kol werd een prachtige uitgesneden halslijn en zo had ik én een unieke jurk en nog eens fijn te dragen ook. Deze unieke oplossingen zul je altijd terug zien in mijn manier van stijlen. Door het mixen en matchen van fashion en make-up die het beste bij jou past!

Oilily

Imago Stijladvies & Kleuradvies

Kleuradvies HelenakleurWil je blij zijn met wat je in de spiegel ziet en jezelf durven laten zien? Kleding dragen die je plezier en zelfvertrouwen geeft? Je figuur accepteren en waarderen en precies weten hoe jij je beste punten accentueert? Met een imago stijladvies, hierbij kijken we ook naar de kleuren voor jou,  leer je op een andere manier naar jezelf te kijken, zodat je de buitenkant helemaal klopt met je binnenkant. Want waar je ook staat in het leven, blij zijn met je image (uiterlijke presentatie) is het startpunt om je goed te voelen. Ook om je zelfverzekerder te maken, deuren voor je te openen en doelen te bereiken. Wanneer jij uitstraalt wie je wilt zijn, dan geef je een consequent beeld ‘af’. Met een moodboard, een intakeformulier gaan we aan de slag om in kaart te brengen wie je werkelijk bent en daarna laat Fortes Fashion je verschillende mogelijkheden zien om tot een kloppend stijladvies te komen. Speciaal voor jou! Samen maken we een feestje van het stijladvies! Imago is immers je beste amigo en als vriendin is Helena Fortes van Fortes Fashion er voor je om tot het beste en mooiste imago advies te komen.

Je kunt in het leven alles bereiken wat je wilt, al je je ernaar kleedt – Edith Head

Brainstorm Helena
Helena Fasthion

 

Wil je meer dan een kledingadvies? Meer dan een imago styling?

Informeer bij Fortes Fashion naar de mogelijkheden voor een Metamorfose. Deze biedt Fortes Fashion je aan inclusief advies en geheime tips over advies voor de kleding die jouw imago versterkt. Daarnaast krijg je ook advies over looks voor je haar en make-up. Persoonlijk werkt Fortes Fashion graag met de producten van Sabon, Superlooks en Oilily, maar natuurlijk onthul ik je tijdens de metamorfose ook mijn andere favoriete merken. Passend binnen jouw budget. Is dat alles? Nee, want je ontvangt ook een cadeaubon van Oilily en een sample naar keuze van Sabon of Beyuna – hoogwaardige vitamines.

oilily Fortes inspiratie 2 laren

Latest from blog

About Us

Welkom, mijn naam is Helena Fortes en ik ben personal shopper, styliste en image consultant. Dit werk doe ik al jaren met heel veel plezier naast mijn reguliere baan. Door de groeiende vraag naar mijn diensten heb ik nu echter besloten om fulltime aan het werk te gaan als personal shopper, waarbij ik mijn visie, vaardigheden en ervaring gebruik om u op en top voor de dag te laten verschijnen voor welke gelegenheid dan ook.