MetamorFortes You

In deze Fortes Fashion Sessie – MetamorFortes You

gaan wij samen ontdekken wie ben jij bent en wat jij wilt uitstralen

Tijdens het maken van een persoonlijk moodboard en het passen van jouw favoriete kleding aan de spiegel leer je jouw figuur kennen en ontdek je welke kleding bij jou figuur past. Je leert jouw goede punten te accentueren. Zo maken we samen een krachtige JOU!

Daarna gaan we samen kijken welke kleuren je het beste staan met een kleur analyse weet jij welke kleuren je het beste staan, welke kleuren je laten stralen en hoe je dit kunt toepassen in jou garderobe. Ook gaan we aan de slag om je haar weer tot in de puntjes te verzorgen en krijg je een make-up advies!

De MetamorFortes You sessie bestaat uit het maken van een moodboards, een snelle kleuranalyse en styling aan de spiegel. Ook kun je op aanvraag je haar laten verzorgen en een make-up advies krijgen. Na afloop heb je een heleboel tips en tricks die je kunt toepassen in je eigen garderobe en ontvang je ook nog eens kort make-up advies. Ook leer je nieuwe kleding sets te maken en is je garderobe na de MetamorFortes You weer helemaal nieuw! Mochten we samen tot de conclusie komen dat na deze krachtige sessie nog items in je kledingkast ontbreken, dan kunnen we altijd een afspraak maken om te shoppen!

Fortes Fashion heeft met veel plezier workshops gegeven bij Body Topic in Rotterdam! Dus heb je zin in een MetamorFortes You en wil je weer helemaal op en top Body Topic zijn? Houd dan zeker deze pagina in de gaten voor de komende feestdagen!! We houden het nog even spannend ;-)

Metamorfose nieuwNatuurlijk ben je vrij om alvast vrijblijvend een afspraak met me te maken voor een MetamorFortes You op locatie. Fortes Fashion is gespecialiseerd in stralende zakelijke ‘looks’. Dus wil je als bedrijf eens wat meer kleur op de werkvloer? Of wil je een fijn bedrijfsuitje? Voor bijvoorbeeld de vrouwelijke medewerkers? Dan is dit uw of jouw kans!

 

Latest from blog

About Us

Welkom, mijn naam is Helena Fortes en ik ben personal shopper, styliste en image consultant. Dit werk doe ik al jaren met heel veel plezier naast mijn reguliere baan. Door de groeiende vraag naar mijn diensten heb ik nu echter besloten om fulltime aan het werk te gaan als personal shopper, waarbij ik mijn visie, vaardigheden en ervaring gebruik om u op en top voor de dag te laten verschijnen voor welke gelegenheid dan ook.