Kleuradvies

Kleuradvies en…

Weet welke kleuren je krachtig staan

Tijdens het persoonlijke kleuradvies van Fortes Fashion kom je er achter wat JOU prachtig en krachtig staat en maakt. Samen kijken we wat het effect is van kleur op jouw persoonlijke uitstraling. Ben je een koel of een warm type? Wat is zijn de kleur van je ogen, gezicht en haar en wat doet dit allemaal met de kleuren die juist wél mag dragen. Als je beseft welke kleuren bij je passen kun je er direct mee aan de slag met je kleding, accessoires, haarkleur en (bij dames) make-up.

Tip: Combineer het kleuradvies met personal shopping of een korte garderobecheck! Ook kan Fortes Fashion je haar doen en JOU van een make-up voorzien waarin je STRAALT!

Van nothing to wear tot a lot to wear! Ik hou ervan, jij toch ook? Tip tip tip! Fortes Fashion organiseert voor vriendinnen ook speciale nothing to wear middagen óf avonden! Het enige wat jij nodig hebt is kledingkast en vriendinnen, je schoonmoeder of je (schoon)zusje of nichtje mag natuurlijk ook! Fortes Fashion komt dan bij jou thuis langs om nieuwe kledingsets te maken. Ook erg leuk om Fortes Fashion voor een kledingruil te reserveren. Wil je meer weten? Bel of mail me!

Nothing to wear

Latest from blog

About Us

Welkom, mijn naam is Helena Fortes en ik ben personal shopper, styliste en image consultant. Dit werk doe ik al jaren met heel veel plezier naast mijn reguliere baan. Door de groeiende vraag naar mijn diensten heb ik nu echter besloten om fulltime aan het werk te gaan als personal shopper, waarbij ik mijn visie, vaardigheden en ervaring gebruik om u op en top voor de dag te laten verschijnen voor welke gelegenheid dan ook.