Gratis Fashion Notes

Fashion Notes. Bij Helena Fortes is het altijd een groots Fashion en Lifestyle Feest! De beste fashion creaties maak je met een beetje hulp helemaal zelf. Vaak heb je meer in huis dan je denkt; vooral ook aan inspiratie. Kijk maar eens in de verloren hoekjes van je kledingkast of in de kast van je partner, beste vriendin. Denk klein, denk groots, denk buiten de gebaande paden. En mocht je hier wat hulp bij kunnen gebruiken, dan laat Fortes Fashion je graag zien hoe het anders kan! Doe je mee? ‘No U-turns permitted’ …

Fashion notes

 

Gratis Fashion Notes in je mailbox?

Schrijf je in voor de Fortes Fashion Nieuwsbrief! En je krijgt regelmatig een verrassende Fashion Note; speciaal voor jou samengesteld door Helena Fortes.

Inspiratie op Facebook?

Op mijn Facebook-pagina deel ik volop inspiratie! Hieronder een paar voorbeelden, maar wil je altijd op de hoogte blijven, dan geef ik je mijn gouden tip :-) … Facebook! volop delen van Fortes Fashion tips en ja, ook jouw fashion inspiratie deel ik volop. Dus wees niet verbaasd wanneer je jouw creatie voorbij ziet komen.

inspiratie 11inspiratie 10inspiratie 9inspiratie 8Fortes inspiratie 4Fortes inspiratie 3

 

Latest from blog

About Us

Welkom, mijn naam is Helena Fortes en ik ben personal shopper, styliste en image consultant. Dit werk doe ik al jaren met heel veel plezier naast mijn reguliere baan. Door de groeiende vraag naar mijn diensten heb ik nu echter besloten om fulltime aan het werk te gaan als personal shopper, waarbij ik mijn visie, vaardigheden en ervaring gebruik om u op en top voor de dag te laten verschijnen voor welke gelegenheid dan ook.