Fortes Fashion on tour met de nieuwe collectie van Black Swan Fashion

Posted by:lena on Feb - 21 - 2016 - Filed under: Fortes Fashion -

Fortes Fashion is deze maand begonnen aan een tour om de Nederlandse vrouw bekend te maken met Black Swan Fashion. Als Styliste en personal shopper ben ik altijd op zoek naar kwalitatieve, exclusieve, modieuze en betaalbare kledinglijnen voor mijn klanten. Als consulente van Black Swan Fashion mag ik jullie tijdens een party kennis laten maken met de Black Swan collectie van spring/summer 2016.

DSC_0092  DSC_0095  DSC_0396

Black Swan is een Deens fashion kledinglijn die 2 maal per jaar een exclusieve collectie uitbrengt.
Fortes Fashion zal jou tijdens een Back Swan party inspireren met de verschillende combinaties door deze te laten zien en uitproberen, zo kun je het beste zien welke het meest bij jou past. Er is geen verplichting om te kopen tijdens een Black Swan Fashion party, maar het zal moeilijk zijn de verleiding te weerstaan!

Wil je ook eens een party bijwonen neem dan direct contact met mij op of kijk in de evenementen kalender voor een party bij jou in de buurt.

Fortes Fashion bedankt Tanha  van Kapsalon Lucinda voor de gastvrijheid en gezelligheid.

Zie Party impressie,…

DSC_0132   DSC_0259

DSC_0138  DSC_0149

DSC_0181 DSC_0237  DSC_0165

DSC_0163 DSC_0115  DSC_0156

 

Be the first one to comment

Comments are closed.

Latest from blog

About Us

Welkom, mijn naam is Helena Fortes en ik ben personal shopper, styliste en image consultant. Dit werk doe ik al jaren met heel veel plezier naast mijn reguliere baan. Door de groeiende vraag naar mijn diensten heb ik nu echter besloten om fulltime aan het werk te gaan als personal shopper, waarbij ik mijn visie, vaardigheden en ervaring gebruik om u op en top voor de dag te laten verschijnen voor welke gelegenheid dan ook.