Fortes Fashion meets Africa

Posted by:lena on Sep - 28 - 2015 - Filed under: Fortes Fashion -

Fortes Fashion meets Africa

Afgelopen week struikelde ik over het prachtige werk van Thandiwe Muriu op Instagram. Thandiwe is Keniaanse en volgens haar website een autodidact schoonheid en mode-fotograaf die is “over de presentatie van de verschillende texturen en kleuren die schoonheid te geven aan de gezichten van verschillende sociale groepen over de hele wereld een passie.”

 

blog african helena introgeel

Ze werd bekroond met de portretten van de fotograaf en de meest veelbelovende jonge fotograaf van het Jaar 2013 Kenia Photography Awards – behoorlijk indrukwekkend en ze is autodidact? Zo knap gedaan!

 

Maar waarom trok Thandiwe mijn aandacht?

Afgelopen week, ja daar is de afgelopen week weer ;-), mocht Fortes Fashion helemaal in Afrikaanse stijlen. Erg gezellig en het was me weer een fashion feestje! De dames gingen namelijk ook nog de catwalk op! Ik ben zo trots op hen en zie hieronder Fortes Fashion meets Africa in plaatjes. Geniet ervan en laat je vooral inspireren door alle mooie krachtige kleuren. Mocht je overigens ook eens een event samen met Fortes Fashion willen organiseren? Bel of mail me dan vooral en we maken er samen een onvergetelijke middag of avond van. Maar voor nu eerst! Geniet van onderstaande vrouwen prachtig in beeld gebracht.

 

Helena African Week 1African Week in plaatjesHelena African Week 2Helena African Week 6

Helena blog African

Graag bedank ik iedereen die aanwezig was! En Sharita voor jou speciaal een stralende groet! Super dank voor je extra input! En de Afrikaanse jurken zijn verzorgd door Amina. Ben je geïnspireerd door haar prachtige jurken, wat ik me goed kan goed voorstellen, neem dan even contact met mij op!

Be the first one to comment

Comments are closed.

Latest from blog

About Us

Welkom, mijn naam is Helena Fortes en ik ben personal shopper, styliste en image consultant. Dit werk doe ik al jaren met heel veel plezier naast mijn reguliere baan. Door de groeiende vraag naar mijn diensten heb ik nu echter besloten om fulltime aan het werk te gaan als personal shopper, waarbij ik mijn visie, vaardigheden en ervaring gebruik om u op en top voor de dag te laten verschijnen voor welke gelegenheid dan ook.