Dresscode bedrijven

Dresscode bedrijven

Voor iedere gelegenheid en bedrijf de juiste kleding. Zoals je niet gaat tuinieren in je nette pak, kom je ook niet op slippers of je cowboy laarzen naar je kantoor. Ook al hoef je natuurlijk niet voor iedere baan in een driedelig pak te verschijnen. Zelfs niet tijdens een sollicitatie, maar het is natuurlijk wél belangrijk om te weten welke kleding het beste bij jou en je functie past.

Dresscode vrouwenDaarvoor heeft Fortes Fashion de dienst ‘Dresscode bedrijven’. Hiermee krijg je een professioneel advies en voel jij je prettig wanneer het gaat om sollicitaties of een gesprek over positieverbetering. Het is namelijk prettig wanneer je zeker weet dat je persoonlijke presentatie 100% in orde is! 

Dat geldt ook voor representatieve functies zoals sales, marketing en promotie. Een strakke presentatie wint aan geloofwaardigheid als je er zelf helemaal tip top uitziet. Soms willen we dat niet toegeven, maar we weten toch dat het nu eenmaal zo werkt. De benaming Casual Friday is niet bedoeld om te verschijnen in jouw ultieme vrijetijdskleding, maar heeft natuurlijk ook een dresscode!

Het is veel aantrekkelijker voor jouw omgeving als je verschijnt in kleding die je persoonlijkheid en figuur het beste tot zijn recht laat komen. Tot slot is het plezierig en ontspannend als je ook voor de vrije tijd kunt kiezen uit goede, persoonlijke adviezen bij de aanschaf van je kleding.

Via ‘Dresscode bedrijven’ gaat Fortes Fashion dieper in op het aspect wie ben je en wat wil je uitstralen. Het karakter, stem en houding zijn bepalend voor de juiste uitstraling, waarbij lekker in je vel zitten, ook behandeld wordt. 

dresscode

Speciale gelegenheden?

Presentatietraining voor intern personeel óf werkzoekenden?

Fortes Fashion geeft presentatietrainingen als imago consultant voor speciale gelegenheden, maar ik kom ook graag bij outplacement bedrijven langs om uw personeel te voorzien van de perfecte sollicitatie kleding en uitstraling. Desgewenst ben ik ook inzetbaar om bij uw bedrijf iedere week voor bepaalde uren gericht een training te geven!

Op uw succes! Helena Fortes – imago consultant

Latest from blog

About Us

Welkom, mijn naam is Helena Fortes en ik ben personal shopper, styliste en image consultant. Dit werk doe ik al jaren met heel veel plezier naast mijn reguliere baan. Door de groeiende vraag naar mijn diensten heb ik nu echter besloten om fulltime aan het werk te gaan als personal shopper, waarbij ik mijn visie, vaardigheden en ervaring gebruik om u op en top voor de dag te laten verschijnen voor welke gelegenheid dan ook.