Dress to impress

Posted by:lena on Sep - 17 - 2015 - Filed under: Fortes Fashion -

Dress to impress

‘Je kunt nooit genoeg jurken in je kast hebben’, zei een vriendin laatst. En dat snap ik maar al te goed, ook mijn kast hangt vol met jurken. Vooral tijdloze jurken, ja daar gaat mijn fashion hart sneller van kloppen. Zo’n merk dat is bijvoorbeeld LaDress. Da’s namelijk een heel fijn label. 

En nee, dat is niet nieuw. Jaren geleden begon mijn liefde voor LaDress al. De redenen zijn simpel. De jurken ogen elegant maar zitten toch comfortabel. En nog beter? Jurken die ik jaren terug kocht, trek ik nog steeds aan. Vooral ook omdat ze zo mooi blijven.

Al kunnen er natuurlijk altijd meer bij. Want hoe gevaarlijk: LaDress komt regelmatig met nieuwe modellen en andere kleuren. Ook hebben ze jurken die geschikt zijn voor winter of juist de zomer. Je zou ze bijna allemaal willen hebben. Maar nee, zo gek ben ik ook alweer niet. Daarvoor zijn die LaDress jurken – enige nadeeltje – iets te prijzig. Of ik heb gewoon een prijzig smaak … de prijs van de jurken zijn het in ieder geval meer dan waard! Eerlijk is eerlijk.

Jurk DaliaErg fijn vind ik ook de nieuwe collectie van Oilily! En goed nieuws voor jou lieve fashion liefhebster, want Oilily items shop bij Fortes Fashion met 10% korting, Stuur mij even een e-mail en je krijgt jouw unieke kortingscode. Toch mooi meegenomen, wanneer je altijd mooi voor de dag wilt komen. Misschien herinner jij je Oilily nog van de bloemetjes, maar de nieuwe collectie is dus echt heel clean en stoer. Zonder aan vrouwelijkheid in te ‘boeten’.

Dat ik daarnaast een groot fan ben van de kokerrokken van Tubino en hoe fijn want ook bij Tubino vind je een heerlijke collectie jurken. Mijn kokerrok heeft mijn dochter alvast voor me uitgezocht. Want ja, met een paar sneakers ook helemaal gaaf voor haar. Hoorde ik haar zeggen.

Juleitta-leatherlook-zwart-1-300x450Nog een gezellige avond! Ik ga me nu even onderdompelen in de nieuwe collectie van Sabon en een avondje relaxen. Verheug me ondertussen om ook eens uitgebreid te schrijven over de nieuwe collectie van Sabon. Want ja, ook daar dus volop keuze!

Be the first one to comment

Comments are closed.

Latest from blog

About Us

Welkom, mijn naam is Helena Fortes en ik ben personal shopper, styliste en image consultant. Dit werk doe ik al jaren met heel veel plezier naast mijn reguliere baan. Door de groeiende vraag naar mijn diensten heb ik nu echter besloten om fulltime aan het werk te gaan als personal shopper, waarbij ik mijn visie, vaardigheden en ervaring gebruik om u op en top voor de dag te laten verschijnen voor welke gelegenheid dan ook.