Basics voor een stijlvolle outfit

Posted by:lena on Oct - 12 - 2015 - Filed under: Fortes Fashion -

Basics voor een stijlvolle outfit

Een goede garderobe begint met de juiste basics. Met een aantal mooie stukken kun je al je trendy topjes, rokjes en accessoires moeiteloos combineren.  Ben je eenmaal aangekleed, pieker dan niet meer over je outfit.  Overtuig jezelf dat je er goed uitziet. Het is niet alleen wat je draagt, maar vooral ook hoe je het draagt. Hier een aantal basis tips voor een stijlvolle look!
Neutrale kleuren

upper chicGa voor neutrale kleuren. Met deze kleuren heb je een prima basis om eindeloos te combineren. De belijning van je outfit is simpel, zodat je met trendy make-up en accessoires je look altijd up to date houdt. Wissel een zwart jurkje eens af met een mooie kokerrok. Een soepel vallende top erop, een getailleerd jasje, pumps en stralen maar! Uiteraard ontbreekt een zwarte nette broek, altijd goed voor op het werk of een afspraak, en een mooi zittende jeans niet in je garderobe.

Investeer in underwear

Investeer vooral ook in underwear dat je figuur mooi laat uitkomen. Huidkleur of rood, schijnt niet door en is handig onder witte of lichte kleding. Zwart is uiteraard erg classy onder je little black dress. Of kies voor een sportief setje. Naast een paar mooie laarzen en pumps zijn sneakers of ballerina’s fijn voor de afwisseling, zodat je voeten ook een dagje rust hebben. Als het wat kouder wordt kun je de flatjes nog steeds aan met een mooie panty of stay-ups. Een absolute must have voor underwear vind ik een merk zoals Prima Donna en wanneer ik voor sportief ga draag ik graag een setje van Calvin Klein.

Ooo jaaa, en deze week onthult Fortes Fashion haar favoriete lingeriewinkel. Dus houd mijn website en FB-pagina goed in de gaten. Alvast een fijn begin van deze week!

Stralende groet van Helena Fortes! 

Be the first one to comment

Comments are closed.

Latest from blog

About Us

Welkom, mijn naam is Helena Fortes en ik ben personal shopper, styliste en image consultant. Dit werk doe ik al jaren met heel veel plezier naast mijn reguliere baan. Door de groeiende vraag naar mijn diensten heb ik nu echter besloten om fulltime aan het werk te gaan als personal shopper, waarbij ik mijn visie, vaardigheden en ervaring gebruik om u op en top voor de dag te laten verschijnen voor welke gelegenheid dan ook.